Want kinderen moeten ook kunnen feesten!

Vaker staat één van onze VJ’s te werken voor FRIS. FRIS feesten zijn bedoelt voor kinderen die tussen de 12 en 16 jaar oud zijn. De feesten worden overal in het land gegeven, op die manier geven ze dus elk kind de kans lekker los te gaan op een verantwoordelijke manier!henkie

Dit keer stond VJ Shurly (Henk Nijman) in Het Paard van Troje in Den Haag. Henk werkt in Zutphen als motion designer en als VJ. Zijn projecten zijn vooral gefocust op abstracte figuren met vooral gekleurde 3D animaties.

Op FRIS staan de VJ’s vooral live te werken, zij baseren dus de verschillende visuals op de muziek. Henk legde me ook uit dat wanneer bijvoorbeeld de sfeer ineens heel onrustig zou worden, hij juist rustige visuals gebruikt. Op deze manier speelt hij op een goede manier in op wat er gebeurt in het publiek en probeert het dan beter te maken. Het kan ook juist zijn dat het publiek heel blij aan het dansen is, daarbij heeft de VJ ook bijpassende visuals waardoor die daarop aansluiten. Het belangrijkste blijft nog wel de muziek, want een goede combinatie van muziek en visuals geeft het tofste resultaat.

In de video zie je hoe een VJ de avond beleefd! Veel kijkplezier toegewenst!

Bekijk de FRIS agenda voor komende feesten!