Een nacht van liefde met ‘Broederliefde’

Afgelopen zaterdag had Veejays.com de eer om te performen met ‘Broederliefde’ bij hun grote concert in Ahoy, Rotterdam.  Broederliefde (Alaka, Mi no Lob) behoort tot de top van de urban acts in Nederland.

chemie

Wat dit voor ons een speciale show maakte was de sfeer. Vooral de vibe tussen het publiek en de zangers was ongelooflijk warm en het hele event was duidelijk bedoeld als cadeau aan de fans. Voor de groep zangers – alle leden opgegroeid zijn in de achterstandswijken van Rotterdam – was dit concert het ideale moment om hun dromen die uit zijn gekomen te delen en te vieren.

 

vrienden verloren, liefde gevonden

 

Om deze dromen te helpen visualiseren, begonnen we aan een prachtige reis met de ‘Broeders’. Op een super nuchtere en speelse manier vatten we de ups en downs van hun hits samen. Vrienden verloren, liefde gevonden, oorsprong herontdekt, nieuwe bekendheid genoten, vriendschap getest en vergroot. Ook op de reis: de fijne mensen van Tribe, The Good Guyz, Veemee Visuals (yo Gijs!), Lichtkunstenaar JJ en nog veel meer.

 

 

fun

Onze urban specialist VJ Bikkel ging helemaal los. Hij mixte clips,  logo’s, herschiep zelfs videogames en zette bijna letterlijk het toneel in brand (en had veel plezier met het verwerken van meer dan 200 foto’s, rechtstreeks van de persoonlijke telefoons van de band).

De essentie in dit alles voor ons was: veel plezier hebben in het werk dat je leuk vindt. Luister, doe het samen, speel en werk heel hard.

 

 

TagsVJ