PXL – a Wonderland of Light and Beats

Paradiso houdt allereerste videokunst-rave in partnership met Amsterdam Light Festival

In de donkerste dagen van het jaar wordt Paradiso een danstempel van licht. Op de muziek van Japanse technolegende Ken Ishii, lokale helden Boris Werner, Carlos Valdes, Titia en vele andere internationale DJ’s gaan maar liefst 20 verschillende VJ’s en lichtkunstenaars los totdat het weer licht wordt.

PXL is (net zoals van Gogh Museum en Stedelijk Museum) Official Partner van het Amsterdam Light Festival en wordt georganiseerd door Paradiso i.s.m. ons,  Veejays.com.com en Vision Impossible.

Meer info

Amsterdam Light Festival : een nieuw licht op videokunst

Met dit feest maakt het Amsterdam Light Festival een hele nieuwe beleving van het festival mogelijk: een indoor licht- en videokunst expositie en clubavond in één, een feest dat volledig is ondergedompeld in licht- en videokunst. In de avond bewonderen bezoekers de lichtobjecten op de routes buiten, in de nacht worden ze ondergedompeld in de bloeiende video (VJ) cultuur die het Amsterdamse nacht- en festival leven te bieden heeft, en waarin de stad al vanaf de nineties een internationaal toonaangevende plek inneemt.  

Wie en waarom?

LINE UP:

Grote zaal hosted by Veejays.com

Kleine zaal hosted by Creative Club 1036

Kelder hosted by Kanpai