Wat doet een VJ nou eigenlijk? Bevrijdingsdag Festival Amsterdam

Deze video gaat over het Bevrijdingsdag Festival in het Westerpark, Amsterdam. Op 5 mei 1945 werden we bevrijd van de bezetting van de Duitsers, waardoor de tweede wereldoorlog ophield. The warden van vrijheid, democratie en mensenrechten staan centraal op deze dag.

Op het (gratis) festival waren een aantal bekende acts, zoals De Jeugd van Tegenwoordig, omdat zij ambassadors van de Vrijheid 2017 zijn. Ze zijn via een helikopter langs elk bevrijdingsfestival in Nederland geweest om op te treden. Daarnaast waren er ook optredens van artiesten zoals Michel de Hey, The Cool Quest en Radio Eliza.

Als junior marketeer ben ik (Sudevi) langsgegaan om een vlog te maken over deze dag. Ik wilde graag laten zien hoe VJ’s nou eigenlijk aan het werk zijn op zo een festival, en hoe de beelden er dan ook uit zien. Voor meer informatie kun je hier klikken. Op dit festival waren twee van onze VJ’s aan het werk, namelijk VJ Noralie (Noortje van der Eijnde) en VJ F (Frouke ten Velden). Ze zijn de hele dag bezig geweest met Live VJen bij de main stage van het festival.

In dit filmpje zul je dus zien hoe mijn dag was, hoe ik het festival heb beleefd, met een focus op de optredens van de VJ’s.