OPLEIDING

Eén keer jaar geeft Veejays.com een uitgebreide kennismakingsworkshop in de Sugarfactory in Amsterdam. Hier maak je kennis met het vak, de beelden en de apparatuur. De meest talentvolle deelnemers kunnen tijdens de VjAcademy Night laten zien wat ze kunnen in het Amsterdamse Paradiso. Vijf kandidaten krijgen een plek op de VjAcademy. Dan begint het pas echt! Je volgt een intensieve opleiding en je draait mee met beroeps-Veejays. Van hen leer je het vak en groei je toe naar een eigen act.

Like ons nu op Facebook.com/VjAcademy: zo blijf je vanzelf op de hoogte van onze talentenjacht, de opleiding en onze evenementen. Ook zie je hoe het met de kandidaten van eerdere jaargangen gaat.

 

Dit is de oudste en grootse opleiding in de jonge discipline van Video Art & Performing, ofwel ‘veejaying’. Deze creatieve richting beeldende kunsten (bewegende visuele composities) met podiumkunsten (het in interactie met andere performers zoals dansers, acteurs en musici, opvoeren van een werk voor zaalpubliek).
Onze particuliere opleiding laat na strenge selectie jaarlijks 5 studenten toe, vaak met een achtergrond in media, techniek of kunsten. Zij krijgen gedurende een jaar wekelijks theorieles over beeldcreatie, beeldtechniek, compositie en praktijk (meewerken aan uitvoeringen, zoals een musical, een tentoonstelling in
musea of een concert).

Workshops
Is een jaaropleiding te lang voor jou? We verzorgen ook losse workshops voor beginners en gevorderden. Voor scholen én particulieren! Bekijk hier ons aanbod.

Bekijk onze website voor meer informatie: wwww.VjAcademy.nl!