FESTIVALS

VJ’s voor jouw festival
Het festivalseizoen: het hoogtepunt van het jaar, zeker ook voor ons! Een mooie aankleding van het terrein en stages met een prachtige licht- en videoshow maken jouw event nog onvergetelijker. Video is nou helemaal ons ding! Als VJ’s helpen we graag mee spannende thema’s en top-acts echt te laten knallen. Wil jij graag je festival een unieke touch geven, met speciale visuals? Lees dan verder!

Wereldwijde ervaring
Dat doen we al meer dan 10 jaar over de hele wereld. Onze VJ’s stonden en staan op LowLands, LoveLand, Encore festival, Dance Valley, Intents, Emporium, Solar, zelfs Untold, EDC en nog veel meer. Daarnaast staan onze VJ’s ook vaker op kleinere festivals zoals Urban Music Festival, Landjuweel en Into The Great Wild Open.

Video performance op hoog niveau
Wat we doen: jouw show- of festival concept omtoveren tot prachtige visuals. Deze geschikt maken voor ook de moeilijkste LED opstellingen en tijdcode-shows – of juist voor een intieme en magische projectie op installaties. We helpen je graag aan een VJ die gek is op jouw muziekstijl. Een VJ die elke cue pakt met de rest van je team en de act. En die in weer en wind technisch staat als een huis. Een zorg minder!

Boek nu jouw VJ