Verover jij de dance- & eventbranche?
10.000 mensen in de overvolle concertzaal, duizend kilometer van huis. De lichten gaan uit, de muziek zwelt aan: het is showtime! Jij hebt maanden meegewerkt aan een fantastische show op de enorme schermen. Voor jou en je team is dit hét moment. Kippenvel? Ja! Stress? Welnee!
Onze dertig aangesloten VJ’s maken de mooiste videoshows voor festivals, mode events, musea en theaters. Hiervoor ontwerpen we filmproducties, 3D-animaties, tot aan hologrammen en VR. We breiden steeds verder uit, en dat brengt een hoop nieuw interessant werk met zich mee. Ben jij die slimme, energieke en creatieve producent met een kijk op events? Dan gaan wij, Veejays.com, graag samen met jou het onmogelijke vertonen voor een uitzinnig publiek.

 

Meer info
– Hidde Kross, info@veejays.com, 020-6251019
Bekijk hier de hele vacature (pdf)

Meer over de werkzaamheden
  • Als een nieuwe opdracht binnenkomt, ga jij aan de slag met de begroting en productieplanning, en kijk je wie in het team het meest geschikt en beschikbaar zijn voor de job.
  • Het project begint! Als producer ben je het centrale aanspreekpunt en sparringpartner, zowel voor de klant als voor onze creatieven en makers.
  • Met je eigen creative director zorg je voor een goede vertaling van de wensen naar een briefing en productieplan, en hou je – flexibel maar doelgericht – dit plan succesvol op koers tot aan het evenement of lancering.
  • Hiervoor hou je de doelstellingen van de klant in het oog, en tegelijk het budget en de beschikbare menskracht. Je plant met je mensen hoe en wanneer alles het beste gemaakt kan worden. Je zorgt ervoor dat alle elementen (zoals ook scripts, voice-overs, muziek, beeldmateriaal) goed en op tijd worden gemaakt en samenkomen.
  • Je helpt de klant op tijd de benodigde info te leveren en feedback te geven, en zorgt voor structuur waardoor de makers fijn kunnen werken, en de klant altijd weet wat hij mag verwachten.

 

  • Hierin combineer je je creatieve enthousiasme voor het vak (ontwerp, events, videotechniek) met jouw doelgerichte en nauwkeurige aanpak om projecten te laten slagen, en een professionele, kritische blik.
  • Zo ben je altijd van alles op de hoogte, zie je problemen op tijd aankomen en vind je voor alles een oplossing zonder het overzicht te verliezen. Een steun en toeverlaat voor alle betrokkenen!
  • Intussen zorg je zelfstandig voor een solide beheer en bewaking van de budgetten, correspondentie, documentatie zoals bouwtekeningen , contactgegevens, media assets en apparatuur.
  • Je bent eager om van elke productie en elk event te leren en de nieuwste technieken te ontdekken

Wil jij met ons de eventbranche verder veroveren? Laten we snel kennismaken! Mail ons je motivatiebrief + CV, en je hoort beslist van ons.

Solliciteren