Met je eigen video’s en animaties optreden op feesten, festivals, concerten of in het theater? In één middag leren wij jouw klas, vriendengroep of collega’s alle creatieve basics om VJ te worden met VjAcademy On Tour.

Wil jij ook creatief zijn met beamers, schermen en mooie beelden? Onze ervaren VJ’s nemen je graag mee in hun vak. Hoe komt jouw show er uit te zien?

VJ: Mixen met beelden
Van The Voice of Holland tot een concert van Beyoncé en zelfs in musea: live animaties en projecties zijn niet meer weg te denken op evenementen. Een Video Jockey (VJ) mixt getimede eigen video’s en special effects rondom de artiesten op het podium. Samen met de DJ, muzikanten, dansers, acteurs en lichtmensen zorgt hij of zij voor één fantastische belevenis. Jij en jouw klas, vriendengroep of collega’s kunnen dit nu zelf ook leren en er meteen de show mee stelen.

Dansers

Ontdek het zelf
In kleine groepjes ga je, met een ervaren coach, een paar uur tot een hele dag aan de slag om je eigen show te bedenken, te maken en uit te voeren. Afhankelijk van leeftijd, basiskennis en interesse van de groep kun je kiezen voor de meer technische of meer creatieve workshop. We doen zelfs masterclasses voor gevorderden!
>> Bekijk onze cursussen

Wie geven de workshops?
De workshops worden georganiseerd door VjAcademy, hét instituut in Nederland voor VJ’s. Onze ervaren docenten werken bij Lowlands, De Wereld Draait Door, Dance Valley, Van Gogh Museum en Amsterdam Dance Event, zowel als performer als VJ-coach. We zijn een erkend leerbedrijf en meerdere docenten hebben een masterdiploma Kunsteducatie. Ook werken we samen met het Fonds voor Cultuurparticipatie en CJP.
>> Bekijk onze docenten
Intents

Iets voor jouw groep?
Om een workshop te reserveren helpt onze klantenservice u snel en makkelijk verder. Meer informatie over tarieven of ideeën voor een middag op maat? Neem gewoon even contact op!
>> Meer over tarieven
>> Download onze folder

BE THE LIGHT OF THE PARTY!

VjAcademy On Tour logo
VjAcademy On Tour partners

 

 

 

 

Students